onsdag 20 maj 2015

Träff med husbilstokigaHusbilsklubben samlades i torsdags för fest och årsmöte på Himmelstalundsfältet i Norrköping. Omkring 450 bilar lär det ha varit. Vi var också med, eftersom vi var nyfikna och detta var ett evenemang som det kanske var värt att uppleva. Det blev många möten med nya människor, middag med dans både fredag och lördag. Först på söndag morgon åkte vi hem. Stelfrusna, eftersom värmen i vår bil inte fungerade (det ska vi åtgärda i morgon, måndag). Men vi hade roligt. Vilken kontrast mot dagarna i skärgården! Omväxling och nya situationer är faktiskt kul.


Det var kyligt, men ändå soligt för det mesta. Folk satt utanför sina bilar i grupper, pratade och drack vin eller öl. Vi kände ingen i början, men snart hade vi flera bekanta och folk att prata med.


Samtidigt pågick en mässa, Hus på hjul, på Bråvalla där musikfestivalerna hålls i juni. Där fanns både gammalt och nytt.


Benita föll för en större husbil, Adria Coral 670. Den är fin, men vi tänker inte byta upp oss. Än.Det var kallt och blåsigt, men vi hittade en hel del intressant att titta på. Och så fick vi löfte om att Blå kustens fritidscenter, som vi besöker här, ska fixa vår bil på måndag.


En bild tagen av en annan husbilsägare med en s k drönare. Vår bil är den lilla som syns i mitten av rugbyplanens bortre långsida (vid en blå soptunna).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar