söndag 10 juni 2018

Paella!


Helgen ägnades åt paella vid Krusebacken, Lady & Lufsens ställplats strax söder om Värnamo. Utan tvekan den mysigaste ställplatsen vi känner till.Här är det stort gemyt i saloonen (denna bild och den föregående har vi "lånat" från L&L:s Facebboksida, eftersom vi inte tog några bra bilder själva).Men vi tog en bild när Anne friterade bläckfiskringar. Hon vill inte vara med på bild, så var vänlig bläddra vidare...


... Janne och hans kompis som skötte karaokemaskinen. Jag måste erkänna att jag tog tag i mikrofonen flera gånger. Dessvärre.B gillade bläskfisk för första gången i sitt liv. Skål på dig, Sven från Ankarsrum.


Minnesanteckning: en av de långgrundaste badplatserna vi besökt ligger några kilometer från ställplatsen vid Getaryggarna, en mycket fin landsväg.Tekannor av Signe Persson-Melin på Vandalorum vid Värnamo.Mer Persson-Melin. Och B.En "spegling" av Maria Hall. Vandalorum.Vi hamnade i Karlsborg, hos segelklubben. Fin ställplats med nytt servicehus ...... och massor av gråsparvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar